суббота, 20 ноября 2010 г.

Ripsien pidennys

Ripsien pidennys on oiva ratkaisu nykyajan naiselle! Se säästää aikaanne ja tekee katseestanne viehättävän ja lumoavan, joka kestää 24 tuntia!
Ripsien pidennys sopii jokaiselle naiselle. Se on turvallinen eikä vie paljon aikaa. Ripsipidennykseen Te voitte varata Teille sopivan ajan.
Toimenpide ei vaadi erikoisia olosuhteita eikä laitteita, siksi sen voi toteuttaa kotioloissa. Joko teidän kodissanne tai stylistin luona!
Ripsien pidennys voidaan toteuttaa yksittäisillä ripsillä tai ripsitupsuilla.

Ripsien pidennys ripsitupsuilla sopii niille, jotka haluavat saada nopeasti ja edullisesti ilmeikkään katseen. Ripsitupsut liimataan silikoniliimalla, joka on turvallinen silmille ja luomille.
Toimenpide kestää n.20 - 30 minuuttia ja ripsitupsut kestävät 3-5 päivää.
Kiistaton suosikki ripsien pidennyksessä on ripsien liimaaminen yksi kerrallaan. Tässä menetelmässä ohut yksittäinen ripsi erikoisella joustavalla liimalla kiinnitetään ripsen tyveen. Laadukkaista materiaaleista toteutettuna ripset näyttävät ihan luonnollisilta, eikä liittymäkohtia huomaa ollenkaan. Tällä menetelmällä liimataan suuri määrä ripsiä, siksi jopa muutaman kiinnitetyn ripsen putoaminen ei muuta vaikutelmaa!
Tämän tyyppistä pidennystä ei huomaa eikä se aiheuta epämukavuutta silmien ja luomien alueella! Pidennettyjä ripsiä voi meikata, mutta tällaista tarvetta ei yleensä ole!

http://www.ripsipidennys.fi/


Tärkeimmät hoito-ohjeet ripsien pidennyksen jälkeen

  1. Välttäkää ripsien kastumista 24 tunnin ajan ripsien pidennyksen jälkeen
  2. Hankkikaa itsellenne ripsien harjaamista varten harjan (ripsiväri käy hyvin). Muutaman päivän ripsien pidennyksen jälkeen ripset saattavat sotkeutua aamuisin.
  3. Ripsivärin käyttö on sallittua, mutta sitä ei oikeastaan tarvita lainkaan. Jos kuitenkin päätätte käyttää ripsiväriä, niin ottakaa huomioon, että se vähentää merkittävästi pidennettyjen ripsien käyttöikää.
  4. Välttäkää ripsien vahingoittumista, älkää hierokoo silmiä, älkää nukkukoo kavsot tyynyyn päin, älkää yrittäköö ottaa itse ripsiä pois.
  5. Pidennetyt ripset eivät pidä mistään rasvaisesta, joten käyttäkää varovaisesti silmä- ja kasvovoiteita, sekä meikinpoistoaineita.
  6. Ahkera saunominen tai rasvainen iho voivat myös vähentää pidennettyjen ripsien normaalia käyttöikää (normaali käyttöikä pidennetyillä ripseillä on 2,5-3 viikkoa, jonka jälkeen ne vaativat huoltoa)

Näiden helppojen hoito-ohjeiden noudattaminen takaa sen, että teidän ripset näyttävät aina kauniilta!

Miten eri ripsien pidennysmenetelmät eroavat toisistaan ja mitä etuja kullakin on?

Asiantuntijoiden mukaan silkkiripset ovat suosituin ripsien pidennysmenetelmä. Ohuet silkkiripset näyttävät todella luonnollisilta ja ripsen pituus vaihtelee yleensä 8:sta 14:aan millimetriin. Silkkiripsien pidennys ei ole kovin kallista, joten jokainen nainen voi suoda sen itselleen.

Silkkiripset ovat helpoin tapa pidentää ripsiä ja sinun omat luonnolliset ripset eivät vaurioidu niistä. Silkkiripsien käyttöikä vaihtelee kahdesta viikosta kahteen kuukauteen.

Toinen ripsien pidennysmenetelmä on minkkiripset. Tässä menetelmässä käytössä olevalla kuidulla on leveä halkaisija ja sen musta väri saa aikaan ripsivärin vaikutuksen. Minkkiripsien käyttäjät ovat yleensä hyvin tyytyväisiä niihin, mutta jos sinulla on heikot omat ripset, niiden on mahdollisesti vaikea kannatella tekoripsien painoa. Minkkiripset antavat hohdokkaan ja unohtumattoman olemuksen.

Soopeliripset ovat vain erikoistilanteita varten. Ripset saavat maksimaalisen koon ja saattavat painaa varsin paljon. Niitä ei suositella naisille, joilla on ohuet ja köyhtyneet ripset.
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий